Praktijklessen die je niet wilt missen v2.0.!

Woensdag 11 oktober 2017 –  De Cantharel, Apeldoorn

U heeft het vast gelezen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is in de parkeerstand beland.  Ondanks dat zijn én worden er wel boeiende praktijklessen opgedaan die we graag willen delen. Niet zozeer vanwege de wet, maar vanwege het feit dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt. De praktijk kan immers nog zoveel beter!

Besloten is daarom om onze Praktijkdag op 11 oktober gewóón door te laten gaan. We richten ons op koplopers die de intrinsieke drive hebben om kwaliteit op een hoger niveau te tillen. Die deze informatieve dag gaan benutten om weer nieuwe vorderingen te maken.

Ondertussen blijft kwaliteitsbewust handelen uiterst relevant, zeker in een tijd waarin het behalen van productiedoelen centraal staat. Een hoger kwaliteitsbesef leidt namelijk tot tevreden klanten, leuker werk én lagere faalkosten, dus meer opbrengst. Niet alleen voor de korte termijn, maar juist ook op de langere termijn. Een ander teamdynamiek, betere systematieken en nieuwe apps banen de weg naar beter prestaties. Maar er zijn ook valkuilen. De praktijkdag maakt die zichtbaar, en bevat praktijkervaringen gecombineerd met interactieve, praktijkgerichte workshops. U krijgt een beeld van uw nieuwe kansen, en we zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. U komt toch ook?

Deelnemen

U krijgt 50% korting op de oorspronkelijke deelname vergoeding omdat wij graag samen met u  het belang van deze nieuwe ontwikkelingen willen bespreken. Uw bijdrage in de kosten is slechts
€ 145,- in plaats van € 295,-. Meld u nu aan!

Ook standhouders ontvangen 50% korting op deelname. Meer informatie vraagt u aan via info@niemankwaliteitsborging.nl

Programma

Het bestaande programma wordt vereenvoudigd en ingericht. Begin september wordt het nieuwe programma bekend gemaakt.