In de rubriek klantcases worden klanten over de samenwerking met Nieman geïnterviewd.

 Tremco illbruck

Gert-Jan Beukers- tremco illbruck

Gert-Jan Beukers- tremco illbruck

tremco illbruck op de bouwplaats

tremco illbruck op de bouwplaats

Project

Tremco illbruck heeft door Nieman Kwaliteitsborging een Nulmeting laten uitvoeren om zich als organsiatie goed te kunnen voorbereiden op de Wet kwaliteitsborging.
Lees meer over de Nulmeting

Interview

Voor dit project is Gert-Jan Beukers, gevelexpert van tremco illbruck geïnterviewd door Patricia Meijerink en Leonie Spruijt over het resultaat en actiepunten van de Nulmeting.

Waarom hebt u gekozen voor een Nulmeting?

Wij zijn toonaangevend producent en leverancier en daardoor verwachten onze klanten dat wij voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Kwaliteitsborging is één van deze ontwikkelingen waar wij van toegevoegde waarde willen zijn.

Wat heeft de Nulmeting voor uw bedrijf opgeleverd?

Wij hebben verbeterpunten doorgevoerd over wat wij tijdens controlebezoeken documenteren. In het verleden noteerden wij alleen wat fout ging maar inmiddels documenteren wij volgens vaste richtlijnen en dus ook wanneer het goed gaat. We leggen van tevoren vast wat risico’s zijn en dit zorgt later in het bouwproces voor minder verrassingen. Door te rapporteren wat ook goed gaat, zorg je dat je niet keer op keer het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Waarom hebt u gekozen voor Nieman kwaliteitsborging?

Nieman Kwaliteitsborging is een toonaangevende en onafhankelijke partij en door de kennis en kunde die zij in huis hebben kunnen wij verbeteringen doorvoeren. Nieman geeft ons vertrouwen en het zorgt dat experts onderling afstemming zoeken over het te bereiken resultaat.

Zou u de Nulmeting en Nieman anderen aanbevelen?

Het is voor ons belangrijk dat de Nulmeting door een toonaangevende en onafhankelijke partij gebeurt die de kennis en kunde in huis heeft. Nieman is die partij en zorgt dat je als organisatie scherp blijft op de kwaliteit die je moet afleveren. Ik raad het iedereen aan om samen te werken met Nieman.

Vragen?

heeft u vragen over dit project of interview? Neemt u dan contact op met Patricia Meijerink